Broekbakema
Broekbakema

Expertise Interieur

Interieur stimuleert ontmoeting

Zakelijk, knus, stoer, high-end, huiselijk; iedere opdrachtgever of organisatie vraagt om een eigen uitstraling voor zijn interieur. Van de indeling tot en met de detaillering geven we vorm aan deze karakteristieke identiteit.

Interieurs met karakter

Door ons in de identiteit van de opdrachtgever en het gewenste gebruik door de organisatie te verdiepen, ontstaat in ieder project een unieke combinatie van eisen en wensen aan een interieur. Wij zorgen ervoor dat het interieur de werkwijze van een organisatie faciliteert en de identiteit van de gebruiker weerspiegelt. Onze benadering is in alle gevallen dezelfde; de unieke gebruiker en de functionaliteit staan centraal. Door deze benadering kan voor elk project, van kantoorruimte en horeca, onderwijs- en onderzoeksruimte de meest ideale omgeving ontworpen worden.

Mensgericht ontwerpen

Door toenemende ICT-mogelijkheden is de manier waarop we werken de laatste jaren enorm veranderd. Bij het (her)inrichten en ontwerpen van een gebouw voldoet het daarom niet meer om alleen te kijken naar het aantal FTE’s, bureaus of benodigde vierkante meters. Belangrijker is om de dynamiek van de organisatie in ogenschouw te nemen. Een dynamiek die wordt bepaald door de mensen, hun activiteiten en werkprocessen en hun onderlinge samenhang. De manier waarop de mensen (samen)werken, wáár zij werken en welke middelen zij daarbij nodig hebben, zijn factoren die bepalend zijn voor de gebruikersbehoeften. Van praktische, aangename lab-omgeving tot een werkomgeving geschikt voor Het Nieuwe Werken of een onderwijsinrichting voorbereid op Het Nieuwe Leren, onze portefeuille is groot.

Integrale interieuroplossingen en zorgvuldige detaillering

Met onze bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring zoeken we altijd naar slimme, integrale oplossingen. Daarbij gaat het interieur een dialoog aan met de bouwkundige structuur en uitstraling van het pand. We integreren comfort en techniek in frisse heldere ontwerpen die een ruimte structureren, prettig laten aanvoelen en laten spreken. De uitstraling van het interieur is doorgevoerd tot in de details, zodat van de indeling tot aan de detaillering de identiteit van de opdrachtgever zichtbaar is. Naast architecten heeft Broekbakema interieurarchitecten in dienst, die op de hoogte zijn van de nieuwste materialen, trends en producten. We onderhouden nauwe contacten met leveranciers, projectinrichters en meubelmakers. Met een goed kleuradvies en voorstellen voor meubilair en sfeerverlichting maken we het plaatje vervolgens compleet.

Interieur is communicatie.

Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag meer.

  • ir. Tessa Barendrecht
  • Interieurarchitect en architect