Broekbakema
Broekbakema
FD Gazellen 2022

Broekbakema krijgt predicaat FD Gazelle 2022

7 november 2022

Broekbakema mag zich FD Gazelle 2022 noemen en daar we zijn natuurlijk trots op. Het Financieele Dagblad organiseert de FD Gazelle Awards voor Nederlanse bedrijven die het snelst groeien. Op 22 november maken zij de allersnelste groeiers bekend die met een gouden, zilveren en bronzen award naar huis gaan. 

Directeur-partner Erik van Eck merkt dat bedrijven Broekbakema vaker weten te vinden voor duurzame- werkomgevingen en kantoren: ‘Wij geloven in tijdloze en circulaire gebouwen die een inspirerende plek bieden voor ontmoeting en innovatie. De afgelopen paar jaar kloppen veel R&D-bedrijven en onderzoeksinstituten bij ons aan, zoals Canon of Wageningen University & Research. Zij weten intussen uit eigen ervaring hoe onze gebouwen een ‘great place to work’ opleveren met impact op kennissynergie en innovatie’.

Het predikaat FD Gazellen 2022 is wat ons betreft een mooie waardering voor het werk dat we samen met opdrachtgevers, partners en team hebben verzet. Daarom bedanken we iedereen die hieraan bij heeft gedragen!

Lees hier meer over FD Gazelle.