Broekbakema
Broekbakema

HC Feijenoord en Broekbakema: Samen voor sport en verbinding

5 juni 2023

Op vrijdag 2 juni vierden we het 12,5 jarige jubileum van Hockeyclub Feijenoord. Tijdens een feestelijke avond werd er niet alleen teruggekeken naar het verleden, maar werd er ook enthousiast vooruitgeblikt naar de toekomst, waar Broekbakema graag deel van uitmaakt.

Sport en verbinding op Zuid

12,5 jaar HC Feijenoord: van hockeysticks op het Afrikaanderplein naar een bloeiend hockeythuis voor honderden leden. Oprichter Paul Veldhuijzen vertelt: ‘Mijn liefde voor de sport groeide door mijn kinderen, en het leek me logisch om dit geweldige spel naar Rotterdam Zuid te brengen.’ Niet iedereen vond een hockeyclub op Zuid destijds vanzelfsprekend, maar het success spreekt inmiddels voor zich. En hoewel sportplezier centraal staat, vervult de club ook een belangrijke maatschappelijke rol. Want de vereniging biedt kinderen een veilige haven, houdt hen van de straat en bevordert hun persoonlijke groei door het verkennen van nieuwe netwerken en het bevorderen van verbinding.

Bundelen van krachten

Ontmoeting stimuleren zit toevallig óók in het DNA van Broekbakema. Daarom verbinden we ons aan HC Feijenoord als een van de hoofdsponsors voor de komende drie jaar. We geloven dat sport en gemeenschap nauw met elkaar verbonden zijn en we zijn blij om de club te kunnen ondersteunen. We kijken enorm uit naar alle mooie activiteiten die in het verschiet liggen. Of het nu gaat om spannende wedstrijden, inspirerende trainingssessies of een gezellige evenementen, we staan klaar om de club aan te moedigen!

Lees hier meer over Hockeyclub Feijenoord.

Foto v.l.n.r. Marcel Dela Haije, Aldo Vos, Paul Veldhuijen