Broekbakema
Broekbakema
fasttrack

Nieuwe ‘thuisbasis’ voor Synthon-medewerkers: Fasttrack Offices geopend!

28 april 2021

De Byondis-campus is met de ‘Fasttrack Offices’ een nieuw gebouw rijker. De oplevering van het kantoor gebeurde vorige maand. Het is de nieuwe Nijmeegse thuisbasis van Synthon. Met veel voldoening kijken we terug op dit mooie project. Momenteel nemen de 175 medewerkers hun intrek in het nieuwe kantoor.

Synthon maakt generieke humane medicijnen. Maar er gebeurt nog veel meer op de groene high tech campus. De afgelopen tien jaar kwamen hier in opdracht van Byondis allerlei nieuwe gebouwen van de grond, waaronder het multifunctionele onderzoeksgebouw FTOL, de ADC Cleanroom en een proeffabriek voor antilichamen met een mAb-cleanroom.

Destijds ontwikkelden we het masterplan voor de Byondis-campus (voorheen Synthon Biopharmaceuticals). De Fasttrack Offices is het vierde gebouw uit dit masterplan. De nieuwbouw straalt allure uit mede dankzij de ligging aan een historisch- en bomenrijk laantje.

Bij binnenkomst sta je in een prachtig atrium met houten terrassen en een tien meter hoge boom als ‘eye-catcher’. Daaromheen liggen plekken waar je rustig en geconcentreerd kunt werken. Er is ook veel daglicht dankzij de open gevel en dakramen in de Fasttrack Offices.

Een mooi resultaat dankzij het teamwork met hoofdaannemer Berghege, Pieters Bouwtechniek (constructie) en DGMR (bouwfysica), met fotografie van Norbert van Onna.

Klik hier om de projectpagina te bekijken.

Bekijk de webpagina van Byondis hier.