Broekbakema
Broekbakema
online dialoog

Doe mee aan onze online dialoog over vitaliteit op de werkvloer: 18 maart 15:00

27 januari 2021

Denk jij door het ‘nieuwe normaal’ vaker na over de toekomst van kantoorgebouwen? En zoek je sowieso naar nieuwe manieren voor een gezonde werkomgeving? De urgentie van gezonde gebouwen is groot. Hopelijk gaan alle kantoren in het nieuwe jaar weer volledig open.

Op donderdag 18 maart om 15.00 a.s. organiseren we daarom een online dialoog over; ‘vitaliteit op de werkvloer, vandaag en morgen’. Te gast zijn experts van TNO, Wageningen University & Research en Nudge.

Meld je hier nu gratis aan.

Aan tafel
Aan de studiotafel zit Marleen Spiekman (senior scientist TNO). Zij is gedragswetenschapper en bouwfysicus. Marleen weet veel over hoe je gebouwen beter laat presteren.

Ook Tia Hermans (senior onderzoeker Wageningen Environmental Research) komt langs. Zij onderzoekt het effect van planten op gezondheid, het binnenklimaat en welzijn op de werkvloer.

Jan van Betten deelt de fijne kneepjes van community building. Hij is oprichter van duurzaamheidsplatform Nudge. We delen natuurlijk ook onze eigen visie en ervaring. Hoe versterk je met een gebouw bijvoorbeeld de community building in een organisatie?

Meepraten?
Wij geloven in de kracht van co-creatie. Daarom zijn we benieuwd naar jouw eigen ervaringen en ideeën. Je kunt online meepraten. Heel graag zelfs! We nodigen je van harte uit voor deze dialoog.

Aanmelden
Meld je hier nu gratis aan.