Broekbakema
Broekbakema
klanttevredenheidsonderzoek

Broekbakema benoemt associate partners

30 januari 2020

Met veel plezier maken wij bekend dat Marius Voets (43) en Renze Evenhuis (39) per 1 januari 2020 zijn benoemd tot Associate Partners. Zij krijgen de mogelijkheid om samen met de partners Erik van Eck en Aldo Vos aan de toekomst van het bureau mee te bouwen. De benoeming is voor Broekbakema een belangrijk moment, vertelt Erik: ‘We geven een nieuwe impuls aan de toekomstbestendigheid en bedrijfsvoering van ons groeiende bureau’.

Beide architecten werken al langer bij Broekbakema. Renze begon direct na zijn studie bouwkunde aan de TU Eindhoven als assistent-ontwerper. Hij is nu de expert voor opdrachtgevers uit de R&D-sector. Marius begon zijn loopbaan als bouwkundige. Hij studeerde in 2006 af aan de Academie van Bouwkunst voor Rotterdam. Binnen het bureau werkt hij als kwaliteitsmanager en coördinator. In zijn rol brengt Marius de ontwerpen van concept naar realisatie.

Beide reageren vol enthousiasme op hun benoeming. Het is een mooie stap voor het bureau. Marius licht toe: ‘Ik kijk enorm uit om samen met mijn collega’s mee te bouwen aan de toekomst’. Het is ook eervol, zegt Renze : ‘De rijke historie van Broekbakema voelt als een bijzondere verantwoordelijkheid’. Beiden zijn het er ook over eens dat de cirkel zich nu sluit op de historische plek van de Van Nelle Fabriek. Broekbakema houdt er nu kantoor. Precies 110 jaar geleden was dit werelderfgoed het eerste ontwerp van de oprichters (Brinkman & Van der Vlugt).

Als Associate Partners Marius en Renze vooruitkijken naar de toekomst van architectuur, springen er twee dingen uit. Dat is meer circulariteit. En het ontwerpen van gebouwen voor mensen. Want met die verduurzaming valt voor de Nederlandse samenleving nog een wereld te winnen.

Wilt u ook het hele team van Broekbakema leren kennen? Klik dan op de link hier.