Broekbakema
Broekbakema

Meld je nu aan voor onze bedrijfsbezoeken aan Canon en Next Material House/Trespa  

23 september 2021

Save the date! Kun je wel wat extra inspiratie gebruiken? En wil je met andere professionals ervaringen uitwisselen? Meld je dan hier aan voor ons bedrijfsbezoek aan het nieuwe hoofdkantoor van Canon Production Printing (28 okt). Ben je actief in de wereld R&D? Schrijf je dan hier in voor het bezoek aan het gloednieuwe Next Materiaal House, bekend van oa. Trespa (28 nov). Mis het niet! Het aantal plaatsen is vanwege corona beperkt.

CANON PRODUCTION PRINTING OP 28 OKTOBER 15.45
Bij Canon krijg je op 28 oktober een rondleiding en uniek kijkje achter de schermen van Henk-Dirk Elting – directeur real estate. Erik van Eck en Marius Voets vertellen je alles over de ontwerpfilosofie achter dit iconische gebouw. Recent was ‘The Green Landmark’ nog in de race voor een BNA-nominatie voor ‘het beste gebouw van het jaar’. Het programma is van 15.45 – 18.30, inclusief netwerkborrel. 

Meld je hier aan.

NEXT MATERIAL HOUSE (NEMHO) 18 NOVEMBER 15.45
Werk je in de wereld van Research & Development? En ben je benieuwd hoe je een toekomstbestendig lab bouwt? Je bent van harte welkom bij ons bezoek aan het gloednieuwe Next Material House (Nemho van Broadview-holding). Op het programma staan uiteraard een rondleiding door directeur Pieter Peters. Ook organiseren we een interactieve workshop over ‘het ideale lab’. En natuurlijk vertellen we je meer over onze filosofie achter het gebouwontwerp. Het programma met rondleiding, workshop en netwerkborrel is van 15.45 – 18.30.

Meld je hier aan.