Broekbakema

canon
18 augustus 2020

‘Green landmark’ voor Canon Production Printing

Het nieuw opgeleverde hoofdkantoor van onze opdrachtgever Canon Production Printing gaven we de ‘Green Landmark’ als bijnaam. Vanuit de verte kun je het iconische- en duurzame gebouw al direct zien. Dankzij vier ‘Green Plaza’s’ voel je dat ‘groene werkklimaat’ ook binnenin het gebouw. Deze openbare ruimten kenmerken zich door veel daglicht, grote groene binnentuinen en natuurlijke materialen, waaronder hout en natuursteen. Vanaf de derde verdieping grenzen er aan elke ‘plaza’ twee kantoorvloeren. Daarmee zijn de ‘plaza’s’ de verbindende schakel tussen afdelingen om de onderlinge synergie en kennisuitwisseling – van de circa 500 medewerkers die in het gebouw gaan werken – te stimuleren.

Klik hier om onze uitgebreide case van het nieuwe hoofdkantoor van Canon te lezen.

Klik hier om het project te bekijken op Architectenweb.

Deel deze pagina