Broekbakema
Broekbakema

Eerste blog Architecten/Zaken van Roger Tan nu online

31 maart 2015

Roger Tan werkt sinds februari 5 jaar bij Broekbakema, een mooi moment om eens terug te kijken en stil te staan bij zaken die hem zijn opgevallen. Met roots in de econometrie en informatica en een verleden in de financiële sector, is Roger in de architectuur een vreemde eend in de bijt. In 2010 – middenin de crisistijd – maakte hij de overstap naar Broekbakema.

In deze jaren van crisis en herstel is er veel gebeurd en veranderd en vanuit zijn perspectief vertelt Roger hierover op zijn nieuwe blog.

In deze blog veel aandacht voor zaken die het mogelijk of onmogelijk maken om goede en mooie architectuur voor elkaar te krijgen. Juist die zaken die belangrijk zijn voor onze klanten en voor onszelf, maar in onze sector niet zoveel aandacht krijgen.

Inmiddels staat de eerste van een reeks blogs Architecten/Zaken online. Roger pakt hierin een onderwerp aan waar we met zijn allen heel druk mee zijn, en flink gefrustreerd over raken: tenders! In het eerste deel komen voornamelijk de eerste rondes aan bod; in het vervolg meer.

Eerste blog: Tenders, een dure hobby!

Reeks Architecten/Zaken