Broekbakema
Broekbakema
office

Broekbakema zoekt talentvolle stagiairs!

1 juni 2015

Wil je graag de hele dag koffie halen voor de directie, oneindig lang werken aan één saaie maquette of met software uit de vorige eeuw dezelfde plattegrond nog maar weer een keer een klein beetje anders uittekenen? KOM DAN NIET NAAR BROEKBAKEMA!

Wij ontwerpen hoogstaande architectuur samen met professionele opdrachtgevers en de beste adviseurs. Wij werken met cutting edge software, tools en methodieken aan de meest innovatieve, duurzame projecten.

Wij zijn op zoek naar getalenteerde en enthousiaste stagiairs, die willen proeven aan het werken en leven in een architectenbureau op high speed. Bij ons krijg je de kans om deel te nemen aan allerlei soorten projecten, van tenders tot ontwerp in een vergevorderd stadium. Wij waarderen jouw inzet en willen graag dat je meedenkt!

Je ontvangt een stagevergoeding en als je nog iets moet doen voor je studie doen we daar niet moeilijk over. Bij ons drink je de lekkerste koffie van Rotterdam. En had ik al gezegd dat ons terras uitzicht heeft op de Schie en de best beveiligde gevangenis van Zuid-Holland?

Wil je ook van iemand anders horen hoe het is om bij Broekbakema stage te lopen? In onderstaand filmpje vertelt Leonie haar verhaal.
Ben je overtuigd? Studenten die vergevorderd zijn in hun studie (TU of Academie) roepen we op: stuur je brief, CV en portfolio in 1 pdf van maximaal 8 MB naar resumes@broekbakema.nl. We bekijken ze allemaal!

Het verhaal van Leonie