Broekbakema
Broekbakema

Broekbakema is nóg een BREEAM Expert rijker

26 mei 2015

Onlangs is onze duurzaamheidskennis verder uitgebreid met een extra BREEAM Expert op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Pim Pompen heeft als projectarchitect onder andere gewerkt aan het recentelijk opgeleverde hoofdgebouw voor Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman, de eerste frisse school én passiefschool voor voortgezet onderwijs in Nederland. Zijn affiniteit en ervaring met duurzaamheid is nu bekroond met de BREEAM-NL Expert-titel.

Ook hebben we al een tijdje de certificering op het gebied van ‘in-use’ en ‘gebiedsontwikkeling’ in huis en hiermee bezitten we de deskundigheid van elk beschikbaar BREEAM-keurmerk.

Als BREEAM-NL Experts zijn we in staat om quickscans voor gebieden en gebouwen voor onze opdrachtgevers uit te voeren en hen hierbij verder te adviseren. Ook kunnen we ze begeleiden bij het laten certificeren van hun gebouw volgens BREEAM-NL normen, zoals vastgelegd in het gekozen keurmerk. Onze BREEAM-expertise is een van de activiteiten waarmee we duurzaamheid stimuleren. We geloven in een duurzame toekomst waar we, door het vormgeven van onze gebouwen, direct een bijdrage aan leveren.