Broekbakema
Broekbakema

Bijzondere rondleiding in eerste middelbare passiefschool tijdens DGBC Week

22 september 2015

In samenwerking met de DGBC organiseert Broekbakema tijdens de Dutch Green Building Week een bijzondere rondleiding in Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman. Het is namelijk de eerste middelbare school in Nederland die geheel is ontworpen volgens de regels van een passiefschool, aangevuld met comfortmaatregelen voor Frisse Scholen (klasse A en B).

Architect Pim Pompen vertelt hoe in deze school een extreem laag energieverbruik is gerealiseerd binnen een beperkt budget met lage onderhoudskosten. Een unieke kans om met eigen ogen te zien welke kansen dit biedt voor verdere innovaties op het gebied van energiebesparing.

Van 21 tot en met 25 september vindt in Nederland de Dutch Green Building Week plaats. In het gehele land vinden activiteiten plaats die in het teken staan van duurzaam bouwen. De week heeft als thema ‘De Groene Uitdaging’. De Dutch Green Building Week is onderdeel van de World Green Building Week die van 20 tot en met 27 september wordt gehouden.

Belangstelling?
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@broekbakema.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.
Een bevestiging van aanmelding wordt dan zsm aan u verstuurd, mits op dat moment nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

Details rondleiding GSG Leo Vroman