Broekbakema
Broekbakema

‘Altijd dichtbij’ in architectenweb

21 januari 2016

Architectenweb besteedt in de zojuist verschenen editie veel aandacht aan zorg. In een artikel over verschillende vormen van mantelzorg komt ons woonzorgconcept ‘Altijd Dichtbij’ uitgebreid aan bod. Doordat de regelgeving is versoepeld, is er ruimte voor nieuwe ideeën om ouderen in huis, of dichtbij huis op te vangen.

De toenemende vergrijzing én het besef dat we ouderen niet langer willen ‘wegstoppen’ in verzorgingshuizen, dragen bij aan de behoefte aan nieuwe oplossingen voor mantelzorg. In een geval van een ruime woning, kan dit met slimme interieuraanpassingen of een aanbouw worden gerealiseerd. Als er minder uitbreidingsmogelijkheden zijn, kan een vrijstaande mantelzorgwoning de oplossing bieden.

‘Altijd Dichtbij’ is een compleet woonzorgconcept, ontwikkeld samen met Unie KBO. De woning heeft een licht en warm interieur, is comfortabel en wordt samen met de bewoners aangepast aan specifieke woonwensen. Ook zijn de dienstverlening en financiering deel van het totale woonzorgconcept. Ontzorgen in optima forma!

Lees hier de januari-editie van architectenweb

Lees hier meer over ‘Altijd Dichtbij’