Broekbakema
Broekbakema

Aldo Vos voor ontwikkelingsproject in Rwanda

26 januari 2016

Deze week bezoekt Aldo Vos als ‘green’ partner van GreenDreamCompany het eerste project van de ‘Solomon’s Hidden Treasures’ in Rwanda. Door de groeiende middenklasse in Afrika is het nú de tijd om te werken aan duurzame oplossingen voor toerisme in Afrika. Duurzaam toerisme is dé motor voor lokale ontwikkeling, voor werkgelegenheid en voor een betere infrastructuur.

Solomon’s Hidden Treasures worden gerealiseerd in de landen langs de mythische handelsroute van King Solomon. De eerste fase is gericht op de realisatie van accommodaties in Ethiopië en Rwanda. Inpassing van de projecten in het landschap en in de leefwijze van de lokale gemeenschap levert steeds een unieke uitkomst op.

Alle projecten dragen echter bij aan sociale samenhang, economische vooruitgang, veiligheid en scholing. Solomon’s Hidden Treasures bieden lokale gemeenschappen een betere toekomst én toeristen een unieke belevenis.

Aldo maakt tijdens deze handelsmissie kennis met lokale besturen, de Nederlandse Ambassade in Rwanda, investeerders en gaat de bouwlocaties en alle betrokkenen bezoeken.

Lees hier meer over Solomon’s Hidden Treasures

Website GreenDreamCompany